Mensen

Drs J.A. (Jan) Velthuysen
Drs J.A. (Jan) Velthuysen
Oprichter van Velthuysen in 1990. Afgestudeerd als fiscaal econoom aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na zijn studie heeft Jan Velthuysen op de fiscale afdeling van Philips gewerkt en daarna een tiental jaren bij Arthur Andersen en Coopers & Lybrand als Senior Tax Manager, voordat hij zijn eigen advieskantoor in 1990 oprichtte. Jan Velthuysen heeft als fiscalist door zijn ervaring een brede kennis van veel fiscale zaken.
 

 

R. (Rinse) de Jong

R. (Rinse) de Jong
In 2002 is Rinse de Jong in samenwerking met Velthuysen begonnen als zelfstandige met Administratiekantoor Gooische Poort op het gebied van de administratieve en financiële dienstverlening voor zowel bedrijven als particulieren. Hij is gespecialiseerd in de administratieve en financiële verzorging van de boekhouding van onder andere diverse sportverenigingen. Daarnaast heeft Rinse de Jong een uitgebreide expertise voor het opstellen van belastingaangiften en samenstellen van jaarrekeningen. Voorts heeft hij veel ervaring op het gebied van automatiseringsaspecten van administratieve inrichtingen. Met ingang van 2017 heeft het bedrijf zich volledig gericht op Cloud oplossingen voor administraties (Eaccounting) en aangiften (Nextens).

 

J.E. (Juliette) Velthuysen
J.E. (Juliette) Velthuysen

Juliette Velthuysen is al jarenlang werkzaam bij Velthuysen als assistent van Administratiekantoor Gooische Poort. Tijdens haar studie Communicatie en Informatie Wetenschappen welke zij in 2010 heeft afgerond, heeft zij op parttime basis veel ervaring opgedaan met de administratieve en financiële aspecten van de boekhouding en het verzorgen van diverse belastingaangiften. Na haar studie heeft Juliette Velthuysen eerst ruim vier jaar gewerkt in een leidinggevende functie in de detailhandel, maar is sinds 2015 fulltime werkzaam als Administratief en Financieel medewerkster bij Administratiekantoor Gooische Poort.

.
Contact
035-69 500 77
Godelindeweg 1-A18
1411 GG Naarden